Viser varsler som påvirker systemet: Campus Gjøvik

Ferdig
06.10.2016 17:00 - 21:00

Torsdag førstkommende, den 6. oktober,  vil det bli strømbrudd som berører bygningene A og K ved NTNU i Gjøvik. Dette planlagte strømbruddet kommer da kraftleverandøren Eidsiva Energi må gjøre justeringer i sitt anlegg etter arbeidet som ble gjort ved NTNU i Gjøvik helgen 1. til 2. oktober. Bruddet vil skje i perioden 17:00 til 21:00, og vil ha en varighet på opptil to timer. A og K byggene vil i perioden være uten strøm og nettverk. Tilgang til rom vil fungere. Ut over byggene A og K, er det en en liten risiko for ustabilitet i øvrige IT-systemer i perioden.

 

 

Ferdig
01.10.2016 08:00 - 20:00

Lørdag den 1. oktober skal det gjøres omfattende endringer i strømleveransen til IT-tjenestens server-rom på Gjøvik. I den forbindelse må vi slå av alle servere, og en rekke tjenester vil derfor være helt eller delvis utilgjengelig innenfor tidsrommet 08.00 til 20.00 på lørdag den 1. oktober, og det kan også oppleves nedetid på tjenester den 2. oktober. 

Nedetiden vil i liten grad berøre nettverket på campus, og vil heller ikke berøre tjenester som benytter NTNU-pålogging. Ved spørsmål, kontakt IT-tjenesten på orakel@gjovik.ntnu.no.


 

 

Ferdig
Start: 17.09.2016 10:00 Slutt: 25.09.2016 00:00

Fra lørdag 17. september til og med lørdag 24. september vil det bli utført testing på trådløst nett (eduroam) på NTNU i Gjøvik.

Målet er å øke kapasiteten slik at brukerne av eduroam ikke lengre opplever tjenesten som ustabil. I perioden kan det dessverre oppleves ytterligere ustabilitet. Dette skyldes at løsningen må justeres underveis i arbeidet.

Mer informasjon:

Det har siden semesterstart vært problemer med mangel på nett-adresser til eduroam på Gjøvik. Dette har ført til problemer med å få koblet til, og at tilkobling oppleves som ustabil. Vi vil gjennomføre en prøveperiode hvor vi tar i bruk NAT som et grep for å gjøre adresseområdet større. 

Alle systemer

www.ntnu.no innsida e-post kalender pagaweb vpn sharepoint farm itslearning bas.ntnu.no lagring ephorte studentweb basware analytix utskrift office365 datanett kablet trådløst Campus Trondheim followprint Campus Gjøvik Campus Ålesund skype Læringsportalen Teamsite Blackboard Fronter lync skype for business berg-hansen dataflyt Cristin sikkerhet folk.ntnu.no org.ntnu.no studenter ansatte